Mjölet som hjälper dig att lyckas med baket. Rismjöl med tapioca och bakpulver.
Hur du använder mjölet för att baka rismjölskaka:
- Blanda mjölet och ett paket jäst med 350 ml kokosnötsmjölk till en jämn deg. Knåda i cirka 20 minuter och låt det jäsa under en duk i en halvtimme.
- Lös upp 400 gram socker i 450 ml kokosnötsmjölk. Koka vattnet för att lösa upp sockret. Häll den varma lösningen över degen och låt den stå ytterligare trettio minuter tills mjölet bubblar upp.
- Ånga sedan brödet "Banh Bo" i 25-30 minuter (håll hög temperatur för att "Banh Bo" ska få en spänstig karaktär.
Nettovikt: 400 gram.
Ingredienser:
Risstärkelse 70 %, tapiokastärkelse 29 %, bakpulver 1 %.
Tillverkat i Vietnam.
Produktdetaljer
343
Denna produkt innehåller