Rismjöl för bak, Bánh Bò

Rismjöl med tapioca och bakpulver.

Mjölet som hjälper dig att lyckas med baket. Rismjöl med tapioca och bakpulver.

Hur du använder mjölet för att baka rismjölskaka:

  1. Blanda mjölet och ett paket jäst med 350 ml kokosnötsmjölk till en jämn deg. Knåda i cirka 20 minuter och låt det jäsa under en duk i en halvtimme.
  2. Lös upp 400 gram socker i 450 ml kokosnötsmjölk. Koka vattnet för att lösa upp sockret. Häll den varma lösningen över degen och låt den stå ytterligare trettio minuter tills mjölet bubblar upp.
  3. Ånga sedan brödet "Banh Bo" i 25-30 minuter (håll hög temperatur för att "Banh Bo" ska få en spänstig karaktär.

Nettovikt: 400 gram.


Ingredienser:

Risstärkelse 70 %, tapiokastärkelse 29 %, bakpulver 1 %.

Tillverkat i Vietnam.

Produktdetaljer

343
Denna produkt innehåller