Agar-Agar är ett vegetabiliskt alternativ till gelatin och passar alltså bra för godissugna vegetarianer. Medan gelatin kokas på slaktavfall från gris så tillverkas agar-agar från torkat sjögräs. Agar-agar ger geléaktig konsistens till bland annat godis, sylt och efterrätter. Notera att det är skillnad i dosering mellan Agar-Agar-pulver och flingor. Agar-Agar blir geléaktigt vid ungefär 35 grader.
Produktdetaljer
943
- Nettovikt
- 20g
- Bäst-före-datum
- 2024-05-28
- Tillverkad i
- Filippinerna
- EAN
- 4806514651013
Ingredienser
Torkat sjögräs (99,99%), Azofärgämne E129: Kan ha en negativ effekt på barns beteende och koncentration
Näringsinnehåll / 100 g
Energi | |
Fett | g |
Mättat | g |
Kolhydrater | 7 g |
Socker | 0.3 g |
Fibrer | 0.5 g |
Proteiner | 0.5 g |
Salt | 0.0225 g |
Denna produkt innehåller
-
Artificiella färger