Agar-Agar är ett vegetabiliskt alternativ till gelatin och passar alltså bra för godissugna vegetarianer. Medan gelatin kokas på slaktavfall från gris så tillverkas agar-agar från torkat sjögräs. Agar-agar ger geléaktig konsistens till bland annat godis, sylt och efterrätter. Notera att det är skillnad i dosering mellan Agar-Agar-pulver och flingor. Agar-Agar blir geléaktigt vid ungefär 35 grader.
Produktdetaljer
946
- Nettovikt
- 20g
- Bäst-före-datum
- 2023-11-08
- Tillverkad i
- Filippinerna
- EAN
- 4806514650887
Ingredienser
Torkat sjögräs (99,99%), Azofärgämne E102: Kan ha en negativ effekt på barns beteende och koncentration
Näringsinnehåll / 100 g
Energi | 128 kJ / 30 kcal |
Fett | 0 g |
Mättat | 0 g |
Kolhydrater | 7 g |
Socker | 0.3 g |
Fibrer | 0.5 g |
Proteiner | 0.5 g |
Salt | 0.0225 g |
Denna produkt innehåller
-
Artificiella färger