Kycklingris + Kycklingsoppmix + Dippsåsblandning
Förberedelser för kycklingris
1. Förbered 250-300g kycklingbröst eller lår
2. Sätt 200g ris och kyckling risblandning med såspåsen (32 g) i en riskokare. Häll i en lämplig mängd vatten och blanda väl. Placera sedan kycklingen ovanpå. Stäng locket och sätt igång det.
3. Låt det laga mat och servera varmt med soppa och dippsås
Förberedelser för kycklingsoppa och dippsås
Blanda 1 paket soppblandning (8-gil) med 400 ml varmt vatten. Rör om och server sedan
Riv såspåse (80g), häll lika i 2 små såskoppar och servera sedan
Produktdetaljer
- Nettovikt
- 120g
- Bäst-före-datum
- 2022-09-09
- Tillverkad i
- Thailand
- EAN
- 8850030030339
Ingredienser
Kryddsåsblandning: Vitlök, schalottenlök, SOJAbönolja, ingefära, salt, socker, jästextrakt, tumerisk, hydrolyserad SOJAbönprotein, smakförstärkare: dinatrium 5'-ribonukleotider (E635), stabilisator: Xathan Gum (E415), surhetsregulator: askorbisk syra (E300), naturlig smak
Dippsås: Fermenterad SOJAbönapasta (SOJAböna, VETE, salt), socker, vitlök, chili, ingefära, destillerad vinäger, svart SOJAsås (salt, sojaböna, VETE), korianderrot, stabilisator: Xanthan Gum (E415), smakförstärkare: Dinatrium 5 "-ribonukleotider (E635), surhetsregulator: askorbinsyra (E300), konserveringsmedel: natriumbenzoat (E211), naturlig smak
Soppmix: socker, salt, maltodextrin, SOJAsåspulver (SOJAbönor, salt, VETE), stekt vitlök (vitlök, palmolja), jästextrakt, vitpepparpulver, sojabönolja, vårlök, korianderrot, klumpförebyggandemedel: kiseldioxid (E551), surhetsregulator: äppelsyra (E296)
Näringsinnehåll / 100 g
Energi | 766 kJ / 183 kcalk |
Fett | 5.8 g |
Mättat | 0.9 g |
Kolhydrater | 29 g |
Socker | 15 g |
Fibrer | g |
Proteiner | 3.4 g |
Salt | 8.3 g |
-
Vete / Råg / Korn / Havre (gluten) -
Soja