Agar-Agar är ett vegetabiliskt alternativ till gelatin och passar alltså bra för godissugna vegetarianer. Medan gelatin kokas på slaktavfall från gris så tillverkas agar-agar från torkat sjögräs. Agar-agar ger geléaktig konsistens till bland annat godis, sylt och efterrätter. Notera att det är skillnad i dosering mellan Agar-Agar-pulver och flingor. Agar-Agar blir geléaktigt vid ungefär 35 grader.
Produktdetaljer
1105
- Nettovikt
- 20g
- Bäst-före-datum
- 2024-02-25
- Tillverkad i
- Filippinerna
- EAN
- 4806514651006
Ingredienser
Agar E407, färg E110*. * = Kan ha en negativ effekt på barns beteende och koncentration. Förvaringsförhållanden: förvaras svalt och torrt.
Näringsinnehåll / 100 g
Energi | 59kJ / 14kcal |
Fett | 0 g |
Mättat | 0 g |
Kolhydrater | 1 g |
Socker | 1 g |
Fibrer | 0 g |
Proteiner | 3 g |
Salt | 0 g |
Denna produkt innehåller
-
Artificiella färger